Інгредієнти:
1/2 огірка
———————-
6 стиглих помідорів-сливок (дрібно порізати)
———————-
1 маленька червона цибулина (очистити, дрібно порубати)
———————-
1 зубчик часнику (очистити, роздавити)
———————-
1 червоний болгарський перець (очистити від насіння, дрібно порубати)
———————-
сік 1/2 лимона
———————-
морська сіль, мелений чорний перець
———————-
300 мл холодного курячого бульйону або овочевого бульйону
———————-
300 мл томатного соку
———————-
крапля соусу табаско
———————-
крапля вустерського соусу
———————-
жменю зелені базиліка (порубати)
———————-
кілька гілочок естрагону (тільки листочки; порубати)
Для подачі:
зелені оливки без кісточок (порубати)
———————-
свіжий огірок (нарізати кубиками)
приготування:
Розріжте огірок уздовж, виберіть насіння чайною ложкою, очистіть від шкірки. М’якоть поріжте в глибоку миску.
Додайте помідори, цибуля, часник, червоний перець і лимонний сік. Посоліть, поперчіть, перемішайте.
Залийте холодним бульйоном і томатним соком, додайте табаско, Вустерський соус, базилік і естрагон.
Затягніть миску харчовою плівкою і поставте суп в холодильник як мінімум на 2 години, щоб аромати розкрилися.
Перед подачею спробуйте, при необхідності досоліть і поперчіть, розлийте по охолодженим тарілках. Окремо подайте мисочки з оливками і огірком, щоб кожен міг приправити свою порцію за смаком.
Приємного вам апетиту!
Будь першим хто прокоментує