Риба червона, солона (філе) – 100 г
———————-
Паростки квасолі – 600 г
———————-
Цибуля зелена – 2 шт.
———————-
Часник (пропущений через прес) – 2 ст. л.
———————-
Соус соєвий легкий – 1 ст. л.
———————-
Олія – 60 г
приготування:
1. Філе вимочити в холодній воді протягом 48 годин, а потім просушити на паперовому рушнику. Порізати філе шматочками.
2. У воке або інший великій сковороді розігріти олію, викласти шматочки риби, обсмажити до золотистого кольору. Перекласти рибу на паперовий рушник, дати трохи охолонути, а потім поламати на шматочки.
3. Паростки квасолі добре промити і перебрати, видалити зіпсовані. Зелену цибулю порізати шматочками 5 см.
4. З сковороди злити масло, залишивши тільки 2 столові ложки. Знову розігріти. Викласти в сковороду часник, обсмажити до злегка золотистого кольору. Додати паростки квасолі і рибу, готувати пару хвилин.
5. Викласти в сковороду зелену цибулю, готувати гарячий салат з рибою ще близько 1 хвилини, полити соєвим соусом, готувати гарячий салат з рибою ще приблизно 1 хвилину.
Подавати гарячий салат відразу ж.
Приємного вам апетиту!
Будь першим хто прокоментує